search

Perutusan Ketua Jabatan

Written by Super User. Posted in Profil

PERUTUSAN
 
DOzohdi

YANG BERBAHAGIA DATO' PEGAWAI DAERAH SIK.

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Didoakan semoga semua sentiasa berada dalam kesejahteraan dan diucapkan selamat datang ke Portal Rasmi Pejabat Daerah Sik. Portal ini menjadi penghubung di antara Pejabat Daerah Sik dengan agensi-agensi yang lain. Diharap dengan adanya portal ini rakyat di daerah ini dapat menafaatkan kemudahan portal ini melalui media elektronik.
Apa yang diharapkan supaya maklumat-maklumat yang disediakan melalui portal ini, dapat membantu semua pihak yang ingin berurusan. Pejabat Daerah dan Tanah Sik sentiasa berusaha untuk mempertingkatkan mutu perkhidmatan penggunaan sistem internet dan elektronik. Pembangunan Portal ini menjadi simbol komitmen memperbaiki mutu perkhidmatan yang sedia ada.
Maklumat yang terkandung di dalam Portal ini merangkumi latar belakang daerah dan pejabat daerah, senarai perkhidmatan, sistem aduan dan sebagainya. Melaluinya juga orang ramai boleh mengenali fungsi pejabat ini. Maklumat yang dipaparkan diharap dapat membantu orang ramai melakukan persiapan mendapatkan sesuatu perkhidmatan. Ini, sudah pasti akan membantu kedua-dua pihak dapat mempastikan keberkesanan perkhidmatan yang diberikan.
Saya yakin portal ini akan dapat memberikan pelbagai kemudahan kepada orang ramai khususnya kepada rakyat Malaysia amnya dapat memanafaatkan apa jua maklumat yang diberikan. Seterusnya saya mengalu-alukan sebarang pandangan dan komen bagi tujuan memperbaiki mutu portal PEJABAT DAERAH SIK.
"SELAMAT MELAYARI PORTAL PEJABAT DAERAH SIK"
Sekian terima kasih
DATO' HAJI MOHD ZOHDI BIN HAJI SAAD.DSDK.,AMK.,BCK.
PEJABAT DAERAH SIK
KEDAH DARUL AMAN
 
ann rose kupu

Scan QR KOD

kod1

Pautan

Lambang Kedah kecik1malaysia-pngmscMyGovernmentmampu1JPAHRMISgov

Media

 

Video Audio


       

 

Pelawat

181757
Hari IniHari Ini16
SemalamSemalam47
Minggu IniMinggu Ini301
Bulan IniBulan Ini772
KeseluruhanKeseluruhan181757

Kemaskini

Tarikh
General update: 19-05-2016 02:13